Tilbyr du tjenester til events?

Lokaler, servering, musikk, underholdning eller aktiviteter?

Vi vil gjøre bestilling av eventtjenester enkelt og oversiktlig slik at du får tilgang på kunder som trenger akkurat det du har å tilby.

Snart lanserer vi en markedsplass for alle type eventtjenester der du kan motta forespørsler og bestillinger via plattformen vår.
Lokaler

Et moderne, stilrent hotell på UiS sin campus i Stavanger. Etter sin åpning i mars 2018 har de hatt flere typer events, samt overnattinger. De har utendørsområdet til leie, samt auditorium, så her kan man ha både faglig påfyll eller teambuilding. Medbrakt mat er tillatt, men ikke drikke. Kapasitet: 70 personer Utstyr: Projektor/TV, Lydanlegg, Wifi, Serveringsutstyr, Bord og stoler

Spektakulære Charlottenlund ligger rett over, og her kan man svinge seg i festsalen eller dekke opp til langbord. Med tre adskilte rom som kan åpnes mot hverandre er dette er et allsidig rom som bærer preg av sin lange historie. Mat og drikke serveres der fra House of Fingerfood.

Kapasitet: 75 personer til bords

Utstyr: lydanlegg kan leies

Med seks forskjellige, hyggelig stuer midt på Madlaveien, samt restaurantlokalene, kan disse lokalene tilby de fleste typer arrangement. Stuene kan skilles eller være åpne mot hverandre. Mat serveres der, med fokus på sesongens råvarer. Se «Mat og Drikke» seksjonen for mer info. Kapasitet: 10- 50 personer

Romslige og allsidige lokaler midt i Stavanger sentrum. Nattklubben har full sjenkebevilling og mulighet for leie av hele lounge området. Åpningstider er reservert kveldstid, men det er mulighet for å leie lokalene før klokken 22 også hvis det er ønskelig. Medbrakt mat er tillatt, og deilige cocktails og drikke serveres der.
Kapasitet: opptil 200 personer

Flere forskjellige lokaler til møter, store middager, mindre middager, konferanse, eller foredrag. Med 5 forskjellige rom, samt restauranten, er det mange muligheter for adskilte events. De forskjellige rommene har forskjellig kapasitet og innredning, så ta kontakt for mer detaljer.
Kapasitet: 8-112 personer til bords
Utstyr: projektor, bord og stoler, lydanlegg

21543773_1556841327688090_6171642026269800617_o

Midt i Gamle Stavanger i et koselig hus, føles det som man sitter i stua til kokken. En rekke finurlige og tilsynelatende tilfeldige dekorasjoner sikrer gjestene flere samtaleemner under maten. Maten dekkes opp på stedet, levert av House of Fingerfood. Drikke kan medbringes.
Kapasitet: maks 30 personer
Utstyr: kjøkken, lydanlegg med mulighet for å koble til egen musikk

Et historisk hotell midt i Stavanger sentrum. Mulighet for forskjellige typer lokaler: festsal, møterom, konferanserom. Mat og drikke serveres der. Kapasitet: 10-200 personer Utstyr: ta kontakt for mer info​
Flotte møte- og foredragslokaler i Stavanger Øst. Med lett tilgjengelig utsikt mot sjøen og kort vei til nærmeste matleverandør, omfavner disse lokalene det som kjennetegner Stavanger Øst: innovasjon og nytenking. Medbrakt mat tillatt. Kapasitet: 10-60 personer Utstyr: projektor, lerret, lydanlegg med mikrofon​

Her kan du reservere et bord midt i baren, eller leie den avlukkede tropiske bakgården. I bakgården er det markiser, varmelamper og egen bar med full sjenkebevilling. Passer perfekt for grupper som vil feire noe i Stavanger sentrum.
Kapasitet: opptil 50 personer i bakgården
Utstyr: musikkanlegg

Restaurantlokaler og Charlottenlund rett ved Breivannet, eller et finurlig hus i Gamle Stavanger. Mat serveres der.

Restaurantlokalene til House of Fingerfood ligger rett ved Breivannet, og passer til både firmafest og bursdagsfest. Med god atmosfære og nærhet både bar og kjøkken, skapes det en intim stemning. Terrassen utenfor kan også benyttes. Mat og drikke serveres der.
Kapasitet: 40 personer

Også kjent som «Klubben» har disse historiske lokalene på Løkkeveien mulighet for adskilte rom, eller leie av hele huset. Bruk av hagen følger med og det er mulighet for å sette opp telt og bord til ca. 40 personer på terrassen. Festsalen, salongrommet, og «røykerommet» hinter til alle de viktige menneskene som har vandret (og fortsatt vandrer) i gangene. Mat serveres der, men mulighet for medbrakt drikke.
Kapasitet: tba
Utstyr: tba​

Arkitektonisk og stilrene lokaler med to etasjer i Stavanger sentrum. Her har du mulighet til å leie hele to etasjer, og å ha med egen mat. Sammen med lokalet har du tilgang på baren med full sjenkebevilling, og super kaffebar.
Kapasitet: 10-60 personer
Utstyr: musikkanlegg​

Lokalisert på selveste Solastranden, kan Sola Strand Hotel by på utsikt fra en rekke forskjellige lokaler. Med 5 forskjellige rom som kan være adskilt eller åpne, kan man ha alt fra møter til seminarer til julebord i disse lokalene. Mat og drikke serveres der, med full sjenkebevilling.
Kapasitet: 20-250 personer til bords
Utstyr: projektor, lydanlegg​

Moderne, allsidige lokaler på Stokka. Med alt fra møterom og konferanserom til sto festsal passer det til de fleste typer arrangement. Bord og stoler finnes der, og kan organiseres i rekke forskjellige oppsett. Mat serveres der, og drikke velges nøye ut av deres franske barsjef.
Kapasitet: 25-500 personer
Utstyr: projektor, bord og stoler, lydanlegg​

Lokaler i Stavanger Øst, med preg av industriell historie. Bygget består av flere etasjer, ett møterom og en festsal. Medbrakt mat er tillatt.

Kapasitet: 5-40 personer
Utstyr: tba​

En teltleverandør som tilbyr telt i alle størrelser. De har også møblement, toaletter, varme, belysning og annet tilbehør.
Kapasitet: Opptil 5000

Som leverandør av lokaler i myhatt sin database får du tilgang på nye kunder gjennom markedsføring. Du vil motta spesifiserte forespørsler, og kunne gi gode tilbud til de rette menneskene.Bli med her i dag!

Mat og Drikke

Damene i Sweet Potato har en lidenskap for hjemmelaget, internasjonal mat. Med inspirasjon fra det portugisiske kjøkken lager de måltider som kan beskrives som koselig. Passer til en rekke forsamlinger, middels til små.

Prisklasse: rimelig
Catering: ja​

Wilberg Catering tilbyr en rekke forskjellige, skreddersydde menyer til ditt behov. De fokuserer på gode råvarer, og formidabel presentasjon. Kokkene kan sette sammen 3-retters, 7- retters eller buffet. Passer til forsamlinger på over 10 stykker.

Prisklasse: varierende
Catering: ja​

Fokus på gode råvarer, sesongvarer og kvalitet over det hele. City Bistro har i flere år levert god mat, både i sine egne lokaler og som catering. Deres kokker er lidenskapelig opptatt av god mat, noe som kommer frem gjennom deres varierende meny.

Prisklasse: middels
Catering: ja​

Klassisk, god restaurantmat med fokus på kvalitet. Gaffel og Karaffel har gjennom mange år levert god mat, både i egne lokaler og som catering, og endrer stadig menyen. I tillegg til god mat har de også et formidabelt vinkart, hvor hvem som helst kan finne noe en liker.

Prisklasse: middels
Catering: ja​

På Kornet sitt hovedfokus ligger på godt håndverksøl og menyen står godt i stil. Som en ekte gastropub serverer de både små og store retter, alt fra oksebryst til grillet kål til ostefat. De er også åpne for Nattmat, som de har laget en helt egen meny for. De tilpasser gjerne øl og vinmeny til din mat, for de er lidenskapelig opptatt av at du skal få en god opplevelse.

Prisklasse: rimelig, middels
Catering: tba​

God mat i hverdagen er fokuset til damene bak Hverdagsgodt. De serverer ferske sandwicher, mettende salater, ferske smoothies og juice, og daddelbomber. Passer til forsamlinger på mer enn 10 stykker. Kun som catering.

Prisklasse: rimelig
Catering: ja​

IMG_1589

Kokkene i House of Fingerfood liker å eksperimentere, og gjerne med sterk mat. Deres meny er inspirert av street food som er lett spiselig, enten stående eller sittende. Passer til alle typer forsamlinger.

Prisklasse: rimelig
Catering: ja​

Med kokk som innehaver har det vært klart at Huset i Kleivå serverer mat av topp kvalitet. Deres meny varierer med sesongene, og kan tilpasses ønsker og behov. Maten kan enten nytes i lokalene, eller som catering. Passer til de fleste forsamlinger.

Prisklasse: middels
Catering: ja​

Internasjonal mat laget av deg! Social Cooking har en rekke internasjonale hobbykokker i sitt nettverk som instruerer en gruppe gjennom å lage et måltid til seg selv. De har fokus på sosialt samvær og råvarer, for sluttproduktet er opp til deg og gruppen selv.

Prisklasse: middels
Catering: nei​

Med lang fartstid som leverandør av kvalitetsmat har Sola Strand Hotel utviklet en rekke forskjellige menyer til en rekke forskjellige anledninger. De kan også tilpasses ditt arrangement. De tilbyr alt fra 7-retters til buffet, og leverer gjerne til deg.

Prisklasse: middels
Catering: ja​

Et konditori med ekte Stavangerånd som leverer alt av bakst: brød, småbrød, boller og kaker. De er opptatt av ferske varer, baserer mesteparten av sine bakverk på surdeig, og bruker flittig egen steinovn for ekstra god smak.

Prisklasse: middels
Catering: ja​

Med sin Ryfylkemeny benytter kjøkkenet seg av råvarer fra lokalområdet. Her er det alt fra kveite til epler, og de bruker gjerne sitt eget som smakstilsetning. De kan servere 3-retters eller buffet, og tilpasser gjerne øl- og vinmeny til dine behov og ønsker.

Prisklasse: middels
Catering: nei​

Fra sitt eget kjøkken kan Victoria Hotel tilby god tradisjonsrik mat. Hotellet har lang fartstid i Stavanger og er kjent for storslåtte bankettsaler og utsikt, og har derfor maten som passer til.

Prisklasse: middels, høy
Catering: tba​

Bølgen og Moi har en kreativ holdning til mat. Som navnet tilsier er kjøkkenet veldig gode på sjømat, men de tilbyr også en rekke andre retter, alle med fokus på gode råvarer. I tillegg har de et omfattende vinkart som gjerne tilpasses menyen.

Prisklasse: middels, høy
Catering: ja​

House of Fingerfood sine kokker regjerer også her min sin lett spiselige, kreative, og noe spicy mat. Vær også klar for en vri! Passer til alle forsamlinger, og både stående og sittende events.

Prisklasse: rimelig
Catering: ja​

Som leverandør av mat og drikke i myhatt sin database får du tilgang på nye kunder gjennom markedsføring. Du vil motta spesifiserte forespørsler, og kunne gi gode tilbud til de rette menneskene.Bli med her i dag!

Aktiviteter

Workshop 1: Bevegelse og rytme
Involverer hele gruppen og utfordrer alle til å finne sin egen rytme. Kan gjøres med eller uten instrumenter.
Passer for 5-50 deltagere.
Varighet: 20-45 minutter
Workshop 2: Trommeworkshop
Med utgangspunkt i Maracatu, en brasiliansk parademusikk, involveres hele gruppen i lyd og bevegelse med forskjellige størrelse trommer.
Passer for 2-25 deltagere.
Varighet: 60 minutter eller 2×45 minutter

De ordner: trommer og musikk
Du må ordne: lokale​

Matlaging er sosialt, og det brenner de virkelig for hos Social Cooking. En matlagingssession tar utgangspunkt i en type mat eller kjøkken, ettersom de har flere kokker fra rundt om i verden til å lede timen. De tar imot alle nivåer av ferdigheter, enten du er helt nybegynner eller mer erfaren.
Passer for 10 eller flere deltagere
Varighet: varierer

De ordner: lokale på Magasin Blå, mat og utstyr
Du må ordne: annet lokale hvis det er ønskelig
Vinskole med smaking
Her kan gruppen velge hva dere vil ha som mål og fokus. Enten det er å sammenligne to typer rødvin, to forskjellige distrikter, eller lære om forskjellen på druer, så stiller Jarle opp. Anbefaler 2-4 viner.
Passer for alle nivåer, store og små grupper
Varighet: 45-60 min
Vinquiz
En mer involverende aktivitet hvor deltagerne må følge med. Det blir en liten test i etterkant som går på feks smak, farge, eller duft, alt etter hva man har hatt som fokus.
Passer for alle nivåer, store og små grupper
Varighet: 45-60 min
Lynkurs
Samme som vinquiz men for mindre grupper og kortere varighet.
Passer for alle nivåer, grupper på mindre enn 10
Varighet: varierer

De ordner: lokale (etter tilgjengelighet og gruppe), vin (hvis ønskelig), penn og papir
Du må ordne: lokale (hvis ønskelig), vin (hvis ønskelig), snacks eller annet

I idylliske omgivelser på Tau har Lilland Hotell startet, og nylig oppgradert, sitt eget bryggeri. Her produseres et mangfold ølsorter og smaker, og de deler mer enn gjerne sine erfaringer og kunnskap.
Ølsmaking
Smaking av 5-6 forskjellige øl med foredrag. Passer for mindre eller middels store grupper.
Varighet: 60 minutter

De ordner: lokale, øl, tilbud av mat (ekstra kostnad)
Du må ordne: transport til Tau​

Båten Rapp holder til nede ved Oljemuseet og kan ta deg og gruppen med på båttur i fjorden, fisketur i nærområdet, øyhopping utenfor Stavanger, og har også mulighet for vannsport.
Passer for opptil 12 personer.
Varighet: varierer, betaling per time

De ordner: lydanlegg, båt, værmelding
Du må ordne: klær etter vær, annen mat ombord
Lær å kjenne forskjellige klassiske cocktails, og hvordan smaker passer sammen (og ikke). Alle pureer og juicer hos Broremann Bar er laget fra bunnen av, så her får du oppleve kvalitetsvarer og smaker.

De ordner: lokale, alt av utstyr
Du må ordne: mat før eller etter
bryne storband coverbilde
Stjernekamp
Klassisk, inkluderende selskapslek som akkompagneres av et skikkelig storband. Alle sjangre velkommen, men må bestemmes på forhånd. Passer for større forsamlinger, helst etter middag.
Varighet: min 60 minutter, varierer

De ordner: musikere og instrumenter
Du må ordne: lokale med 6x4m scene, lydanlegg (ekstra kostnad hvis ikke i lokalet)
Frisk Luft tilbyr en rekke aktive, alternative, morsomme, og inkluderende aktiviteter for alle typer forsamlinger. Aktivitetene under er eksempel på konsepter som har vært suksessfulle.
Olympiske Leker
En rekke aktiviteter basert på de klassiske OL grenene som curling, lengdeløp, turn, skiskyting, friidrett, og alpint. Men med en tvist! Kan gjennomføres utendørs eller innendørs, helst en sted med god plass. Selv om aktivitetene er basert på sport er de ikke fysisk anstrengende og kan trygt gjennomføres av alle aldersgrupper og fysisk form.
Passer for alle typer forsamlinger, både bedrift og privat, 10-150 personer
Varighet: varierer, 1-3 timer

De ordner: instruktører, alt av utstyr
Du må ordne: lokale (etter avtale), forfriskninger
SW0A6255 copy copy copy copy
After Dinner Show er et inkluderende innslag som får gjestene til å involvere seg. Dere kan velge mellom forskjellige aktiviteter som Beat 4 Beat, Dans, Musikkquiz og annet gruppearbeid. DJ Keith garanterer en dråpe galskap og mye latter! Han spiller også opp til dans med gode låter fra alle tiår.
Passer for voksne forsamlinger på 8-100 mennesker.
Varighet: 60 minutter

De ordner: instruktør og utstyr til aktiviteter, PA anlegg om nødvendig (ekstra kostnad)
Du må ordne: PA anlegg i lokalet, et publikum som er forberedt på show og moro

Underholdning

En ung, kvalitetsbevisst DJ som spiller på ekte vinylplater. Med en forkjærlighet til house og techno musikk er han dyktig til å mikse og trikse med forskjellige sjangre, og tar gjerne imot ønsker på forhånd innen alle slags sjangre. Han har flere kontakter inne bransjen, og tar gjerne med flere DJ’er fra Kniv Kollektiv, som lager enda mer stemning. Passer til de fleste forsamlinger ettersom det kan skreddersys, og best etter middag til dans og god stemning.
Varighet: helaften

De ordner: DJ, musikk, plater, noe lyd og lys om nødvendig (ekstra kostnad)
Du må ordne: lokale, PA anlegg (i lokale), lysshow om ønskelig (i lokale), feststemt publikum

Frisk Luft tilbyr en rekke aktive, alternative, morsomme, og inkluderende aktiviteter for alle typer forsamlinger. Aktivitetene under er eksempel på konsepter som har vært suksessfulle.
Olympiske Leker

En rekke aktiviteter basert på de klassiske OL grenene som curling, lengdeløp, turn, skiskyting, friidrett, og alpint. Men med en tvist! Kan gjennomføres utendørs eller innendørs, helst en sted med god plass. Selv om aktivitetene er basert på sport er de ikke fysisk anstrengende og kan trygt gjennomføres av alle aldersgrupper og fysisk form.

Passer for alle typer forsamlinger, både bedrift og privat, 10-150 personer

Varighet: varierer, 1-3 timer

De ordner: instruktører, alt av utstyr

Du må ordne: lokale (etter avtale), forfriskninger

Et sammensatt band med inspirasjon fra forsangerens hjemland, Madagaskar. Bandet opptrer med gassiske tekster og en rekke interessante instrumenter, som skaper en annerledes og hyggelig stemning. De er opptatt av formidling av budskapet av sine tekster, så forsangeren tar seg tid til å forklare for alle som kanskje ikke kan gassisk (de fleste). Passer for de fleste forsamlinger, både privat og bedrift, som lyttekonsert.

Varighet: 20-40 minutter

De ordner: band, instrumenter

Du må ordne: lokale med scene (6x4m), teknisk utstyr etter avtale

Brasiliansk parademusikk bestående av flere forskjellige trommer. Dette innslaget lager en del lyd, men også en haug med stemning. De kan typisk stå på en scene eller komme inn blant publikum for å skape en mer avslappet atmosfære.
Passer til de fleste forsamlinger, helst litt større.
Varighet: 20-40 minutter

De ordner: musikere, instrument
Du må ordne: lokale med scene eller stor plass, teknisk utstyr (etter avtale)
10917810_1031643826875538_7440201266562161870_o copy copy copy
Går også under navnet Absolute Party, og det skinner gjennom i hans DJ spilling. Keith brenner for god musikk og harmonerende overganger, noe som er essensielt i en god DJ. Han spiller variert musikk og tar gjerne imot ønsker på forhånd om tiår eller sjangre.
Passer for de fleste forsamlinger, både bedrift og privat.
Varighet: heltaften

De ordner: DJ og musikk, PA anlegg om nødvendig (ekstra kostnad)
Du må ordne: lokale, PA anlegg (i lokalet)
Bandet består av en rekke forskjellige instrumenter som spiller opp til irsk folkemusikk med innslag av amerikansk country og bluegrass. Etter mange år i bransjen har de eksperimentert seg fram til en kombinasjon av instrumenter og sjangre som skaper god stemning til enten dans eller konsert.
Passer til voksne forsamlinger, middels eller store, på mer enn 20 publikummere.
Varighet: 20-40 minutter

De ordner: musikere, instrumenter
Du må ordne: lokale med scene (6x4m), teknisk utstyr (i lokalet eller eksternt)
«Fin Frankofil Musikk» som appellerer til både franskfrelste og andre. Grupper består av 3-5 medlemmer som spiller blant annet trompet, trekkspill og keyboard. Med både mannlig og kvinnelig sanger skaper de en unik stemning til ethvert event.
Passer for de fleste forsamlinger, i både avslappet eller formelle events.
Varighet: 20-40 minutter

De ordner: musikere, instrumenter
Du må ordne: lokale med scene, teknisk utstyr

Robin Methlie har lang erfaring som både musiker, låtskriver og gitarlærer. Han spiller sanger fra sjangre som jazz og klassisk musikk. Robin sin musikk passer også godt sammen med andre instrumenter, som for eksempel kontrabass og saxofon, og dette kan avtales. Han tilbyr

Lyttemusikk med et glass vin
Bakgrunnsmusikk til mat
Taffelmusikk på event (ikke high energy)

Passer til små og middelsstore forsamlinger, både privat og bedrift.

De ordner: musiker, instrumenter
Du må ordne: lokale, enkelt teknisk utstyr (etter avtale)

Et storband med en særegen stil! Funkahunters består av en samling dyktige musikere som brenner for å underholde. Deres image handler om morsom musikk og hver musiker har en egen persona som kommer frem gjennom utkledning og sminke på scenen. De garanterer et show uten like.
Passer til voksne forsamlinger på mer enn 30 publikummere.
Varighet: 20-40 minutter

De ordner: musikere, instrumenter, teknisk utstyr om nødvendig (ekstra kostnad)
Du må ordne: lokale med scene (6x4m), teknisk utstyr (i lokale)
Latin Sound fra et lokalt band. Gruppen består av en rekke forskjellige mennesker fra forskjellige land og kulturer. De spiller flere instrumenter som hører til i det latinske lydbilde, og liker også å eksperimentere med forskjellig type sound. Med god erfaring fra både undervisning og opplæring innen musikk, er medlemmene i gruppen anerkjente musikere.
Passer for forsamlinger på mer enn 30 mennesker, både privat og bedrift. TIPS! Kan kombineres med salsakurs tidligere på kvelden hvor ChiPeCo’s musikk oppmuntrer til å bruke det de har lært.
Varighet: 20-40 minutter

De ordner: musikere, instrumenter, teknisk utstyr om nødvendig (ekstra kostnad)
Du må ordne: lokale med scene (6x4m), teknisk utstyr (i lokale)

En samling unge, talentfulle dansere som setter sammen egne koreografier innenfor sjangeren hip hop. Samtlige av medlemmene har erfaring fra jobb i dansestudio og god kontakt med koreografer og nettverk. De har tidligere deltatt på UKM, Ungdom og Kultur Møtes, og kommet helt til nasjonal finale. Et av medlemmene har også vært back-up danser for Justin Bieber, og en annen er å finne i musikkvideoen til Janove Ottesen. 

Passer for de fleste forsamlinger, spesielt for danseinteresserte eller litt yngre publikum.
Varighet: 15-30 minutter

De ordner: dansere, musikk
Du må ordne: lokale med god plass (trenger ikke scene)

Som et anerkjent storband, kan Bryne Storband by på storlagen musikk i en rekke sjanger. Du velger selv om de skal brukes som et konsertinnslag eller om det er musikken til dansing etter middagen.
Passer for voksne forsamlinger på mer enn 30 publikummere.
Varighet: 30-60 minutter

De ordner: musikere og instrumenter, teknisk utstyr om nødvendig (ekstra kostnad)
Du må ordne: lokale med scene (6x4m), teknisk utstyr (i lokale)

Med en rekke standup komikere med lang fartstid samt up and coming kan Comedy Box skreddersy det meste av opplegg.
Konferansier
En komiker som konferansier kan lette stemningen i ethvert event. Du bestemmer hvor mye komedieshow som skal inkluderes, og for et lite tillegg kan de stille med to komikere for et ekstra innslag. Passer for større events, men like så godt bedrift som privat.
Standup
Standup byr på en uendelig mengde temaer rettet mot hvilket som helst publikum. Gjennom kommunikasjon med Comedy Box kartlegges dine behov og de matcher deg med den beste komikeren.
Passer for de fleste forsamlinger ettersom tema kan velges selv.
Varighet: 20-30 minutter

De ordner: komiker, tilrettelagt opplegg
Du må ordne med: lokale, publikum som er klare for standup show

Kjell Inge Torgersen utgav september 2017 sitt fjerde norskspråklige album. Dette har fått meget god mottagelse av publikum og kritikere – og flere av de nye sangene spilles daglig på NRK P1. Han er også kjent for sine gjendiktinger av Sting til nynorsk. Han opptrer gjerne alene med sine unike norske tekster, eller sammen med andre musikere. I tillegg til musikk er han en meget god forteller og tilbyr konferansier og tekstformidling. Han tilbyr:

Konferansier og tekstformidler
Konsert eller intimkonsert
Fortellerkonsert
Kjell Inge Torgersen med musikere eller fullt band
Kjell Inge Torgersen Trio

ED Management kan skreddersy underholdning til alle anledninger innen forskjellige bransjer. De leverer både Humorinnslag, Sanger/Artist, DJ, Band, Orkester, Storband, Annen musikk, Magiker/Trylleoppvisning, Opplesning og Konferansier/Toastmaster.